Offerte aanvragen
NL EN DE

Onze Bewerkingen

Vulkaniseren

Vulkaniseren is het aan elkaar maken van rubber. Bij een hoge temperatuur en druk worden de moleculen aan elkaar gehecht, waardoor er sterke dwarsverbindingen worden bijgemaakt. We smelten het rubber als het ware aaneen. Je kunt gelijke producten aan elkaar vulkaniseren, maar bijvoorbeeld ook rubber op metaal. Vulkaniseren wordt ook vaak toegepast om een geëxtrudeerd profiel aan elkaar te vulkaniseren tot een vormproduct.

Stansen

Met onze verschillende stansmachines, stansautomaten en meer dan 1.300 verschillende stansgereedschappen stansen we verschillende rubbersoorten en elastische kunststoffen volgens tekening. We kunnen bijna al onze materialen aan beide zijden voorzien van een zelfklevende laag.

Lamineren

Wil je jouw rubberproducten makkelijk kunnen verwerken, of een extra montagehulp meegeven? Laat het dan door VS Rubber Products lamineren met een zelfklevende laag.

Haspelen

Zelfklevend afdichtband nodig? Dat leveren we in verschillende soorten celrubber en schuim. Bepaal zelf de maat en kies de breedtemaat zelfs per millimeter oplopend. Afhankelijk van de maatvoering en het materiaal ontvang je de afdichtband op een rol.

CNC Snijden

Onze snijmachines snijden pakkingen en afdichtingen uit verschillende soorten rubber en ‘elastische’ kunststoffen. Heb je een tekening van jouw product? Dan verwerkt onze computergestuurde machine het product direct. We snijden het in bijna elke gewenste vorm en kunnen vrijwel al ons plaatmateriaal voorzien van een zelfklevende laag.

Samenstellen

De term samenstellen is een zeer brede omschrijving. Dit kan inhouden dat we verschillende lagen rubber en/of celrubber op elkaar moeten plakken voor een eindproduct of rubbers op metaal moeten verlijmen. Ook bieden wij de mogelijkheid om producten samen te stellen tot een set die in een fabriek of onderweg als set bij een machine/ onderhoudsbeurt horen, denk hierbij aan de rubberonderdelen, tezamen met bouten, moeren en carrosserieringen. Deze sets kunnen individueel verpakt worden en voorzien worden van de gewenste sticker.

Kennismaken?

Wil je meer weten over ons bedrijf?
Maak vrijblijvend kennis met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op