Offerte aanvragen
NL EN DE

Haal het beste uit rubber

Al sinds 1947 werken we als groep met rubber in al zijn soorten en vormen. Sinds 2017 haalt VS Rubber Products het beste uit rubber in rubberproducten voor alle mogelijke toepassingen, zoals afdichting, demping en isolatie in temperatuur en geluid. Van pakking tot profiel en van o-ring tot trillingdemper.

Expertise en betrouwbaarheid

check
Vooruitlopend in rubber
check
Zeer ervaren team
check
Altijd het zelfde aanspreekpunt
Tobroco-Giant
Sinds 2018 doen wij zaken met VS Rubber Products. Wij kopen voor ons op maat gemaakte pakkingen in diverse materiaalsoorten. Bij VS Rubber Products denk ik een goede kwaliteit, flexibiliteit en goede service te hebben met korte levertijden tegen een marktconforme prijs.
Wilvo
VS Rubber Products staat bij ons bekend als een flexibele en betrouwbare partner. We hebben een jarenlange samenwerking waarbij VS Rubber Products ons zoveel mogelijk probeert te ontzorgen. De kwaliteit-prijs verhouding sluit perfect aan bij onze wens en de wens van onze klanten. VS Rubber Products produceert voor ons enkel stuks tot complete samenstellingen, waarbij levertijden gerespecteerd en gehaald worden. Al met al is VS Rubber Products een gewaardeerde toeleverancier in onze keten.
Coolen B.V.
Al vele jaren kopen wij onderdelen van bv. Alveoliet, NBR/PVC schuim, rubber, neopreen celrubber, enz enz bij EBO in Geldrop. Service en een goede prijs staat bij VS Rubber Products altijd voorop, en zeker ook het nakomen van gemaakte afspraken.

Van 1984 tot nuruim 40 jaar in vogelvlucht

1984
Oprichting B.V. Rubberindustrie EBO
B.V. Rubberindustrie EBO werd opgericht in Geldrop.
2020
Overname B.V. Rubberindustrie EBO
Het bedrijf werd verkocht aan de familie van Someren. De Familie van Someren had reeds 3 succesvolle rubber recycling bedrijven in Venlo, Dilsen-Stokkem & Lebanon PA USA.
2024
Naamsverandering en Rebranding
Om herkenbaarheid en uniformiteit te creëren is in 2024 besloten verder te gaan onder 2 verschillende bedrijven. De recycling vestigingen in Venlo, Dilsen-Stokkem & Lebanon PA USA zullen verder gaan onder de naam VS Rubber Recycling. De vestiging in Geldrop (voorheen Rubberindustrie EBO) zal verdergaan onder de naam VS Rubber Products BV

De kracht van een familiebedrijf

De ‘VS’ in VS Rubber Products staat voor Van Someren. Vader Hans van Someren legde de basis voor de groei van VS Rubber Recycling en VS Rubber Products, daar borduren de kinderen Christian, Linda en Robert van Someren nu en in de toekomst op voort. Linda richt zich op HR, Robert op productie en kwaliteit en Christian legt zich toe op commercie en transport. Ook het team van ruim 40 medewerkers voelt zich onderdeel van de familie, die met de grote groei in al die jaren altijd hecht is gebleven.

Onderdeel van de VS Rubber Groep

Onze oplossingen zijn net zo veelzijdig als rubber zelf. Voor opdrachtgevers van over de hele wereld maken we uit onder meer verschillende soorten volrubber, celrubber en schuimen hoogwaardige technische rubberproducten en elastische kunststofdelen. Dat doen we met rubbergrondstoffen uit Nederland, optioneel afkomstig van ons zusterbedrijf VS Rubber Recycling.

  • VS Rubber Products
    Verwerking van rubber tot eindproducten op maat, zoals elastieken, spanbanden, pakkingen, celrubberband, trillingsdempers en nog veel meer machine-onderdelen.
  • VS Rubber Recycling
    Recycling van rubberafval en verwerking tot bruikbare grondstoffen en halffabricaten zoals rubber buffings, rubberpoeders en rubbergranulaten.

Website van VS Rubber Recycling

MVO

ISO
ISO 9001
zonnepanelen
1000+ zonnepanelen
erkend-leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Notitie maken voor productie rubber producten

Kennismaken?

Wil je meer weten over ons bedrijf? Maak vrijblijvend kennis met ons om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact