Offerte aanvragen
NL EN DE

Onze Projecten

MCM
Wij als MCM werken al enkele jaren prettig samen met VS Rubber Products. Dit doen we op het gebied van zowel inkoop als verkoop. Wij maken gebruik van verschillende rubberen producten van VS Rubber Products die bij ons geassembleerd worden tot een compleet product voor onze klanten. VS Rubber Products denkt goed met ons mee om de juiste oplossing te vinden bij de vraagstellingen die wij hebben. Naast de aankoop van rubber leveren wij ook bewerkte metaal onderdelen aan VS Rubber Products die samengesteld worden.
BIG ASS
In het jaar 2022 is Big Ass Battery druk bezig geweest met de ontwikkeling van mobiele energie opslagsystemen in compacte – it’s all in the name - 10ft containers. Big Ass Battery heeft gekozen voor de rubberen onderdelen van VS Rubber Products. “Uiteindelijk heeft deze samenwerking geresulteerd in een nieuwe standaard binnen ons bedrijf. Verschillende onderdelen van de Big Ass Battery zijn van VS Rubber Products.” – Arjan Sleegers, COO Big Ass Battery B.V.
Coolen B.V.
Al vele jaren kopen wij onderdelen van bv. Alveoliet, NBR/PVC schuim, rubber, neopreen celrubber, enz enz bij EBO in Geldrop. Service en een goede prijs staat bij VS Rubber Products altijd voorop, en zeker ook het nakomen van gemaakte afspraken.

Samen jouw project starten?

Vertel ons je wensen of deel je schets of (handgemaakte) tekening. We adviseren je graag!

Neem contact op