Offerte aanvragen
NL EN DE

Rubber maatwerk

Rubber speelt door zijn bijzondere eigenschappen een rol in veel verschillende toepassingen. Van isolatie tot demping en van afdichting tot bescherming. Er zijn rubbers die specifieke weerstand bieden tegen hitte, kou, vocht, UV-straling, chemicaliën, oliën en oplosmiddelen, of combinaties van eigenschappen bezitten. Waar kan rubber jou bij helpen? Maak met ons jouw rubberproduct op maat.

Rubber Maatwerk
Notitie maken voor productie rubber producten
1
Tekening of schets
Hoe ziet jouw rubberproduct eruit en waar moet het aan voldoen? Voed ons met een tekening en informatie over de specifieke toepassing. 
Digitale tekening inladen voor productie
2
Productietekening en offerte
We analyseren je ontwerptekening met de opgegeven toleranties (DXF of DWG, met een PDF van de maatvoering). Geen tekening? Dan organiseren wij dat graag. Ook denken we in het ontwerpstadium graag mee in prijzen, door te werken met staffelprijzen. Je ontvangt een overzichtelijke en vrijblijvende offerte en naar wens een sample van je product.
Productie rubber product
3
(Seriematige) productie
Akkoord? Dan starten we de productie. Dat kan al vanaf 1 exemplaar, tot meer dan 100.000 stuks. Flexibel, op afroep.
Inpakken en leveren rubber producten
4
Kwaliteitscontrole & levering
Jouw productie ondergaat onze uitgebreide kwaliteitscontrole, na goedkeuring leveren we jouw product(en) snel en zorgvuldig.
VS Rubber Products medewerker
5
Archivering
Jouw product krijgt een eigen artikelnummer, waarbij alle data wordt opgeslagen. Bij een herhaalorder kunnen we met deze referentie snel identieke producten leveren.
VS Rubber Products medewerker in overleg
6
Herhaalorders
Op afroep produceren wij jouw product op maat opnieuw, al vanaf 1 exemplaar.

Bouw op meer dan 40 jaar kennis van rubber

Maatwerkproductie is de grote kracht van VS Rubber Products. Rubber speelt al meer dan 40 jaar elke dag een rol in ons werk. Benut onze kennis en kunde van rubbermaterialen en bewerkingstechnieken voor jouw toepassing en laat ons je adviseren over de best passende oplossing voor jouw vraag. Zo voorkom je onder- of overkwalificatie van je product en kies je uit alle mogelijkheden de beste optie waar je nu en straks mee vooruit kunt.

Vast in kwaliteit, flexibel in uitvoering

Van rubber kun je vrijwel alles op maat maken. Daarom vinden onze rubberproducten ook hun weg naar veel industrieën. Onze opdrachtgevers waarderen onze hoge kwaliteit, onze betrouwbaarheid en onze flexibiliteit. Als kleinschalig familiebedrijf denken we goed mee en schakelen we snel. Zo zijn we in staat om producten op maat te maken in kleine series en verpakkingen én om snel te leveren. Dat is voor veel opdrachtgevers cruciaal in hun proces.

Zo maken we rubberproducten op maat

Voorbeelden van tailor made rubberproducten

VS Rubber Products maakt onder meer producten van rubber voor:

 • healthcare-machines
 • witgoed
 • bedrijfswageninrichting
 • machinebouw
 • retail-logistiek 
 • transportzekering
 • oesterkwekerijen 
 • elektronica 
 • zonwering
 • automotive
 • verpakkingsmaterialen
 • afdichtingen en meer!
Coolen B.V.
Al vele jaren kopen wij onderdelen van bv. Alveoliet, NBR/PVC schuim, rubber, neopreen celrubber, enz enz bij EBO in Geldrop. Service en een goede prijs staat bij VS Rubber Products altijd voorop, en zeker ook het nakomen van gemaakte afspraken.
AVZ
In het kort: “Werken actief mee aan het vinden van de beste oplossing, kunnen snel schakelen en zijn betrouwbaar als het gaat om leveringen”.
HERAS
“Ik ervaar de samenwerking met VS Rubber Products als prettig. Bij vragen ontvang ik snel een antwoord. De zaken worden professioneel en adequaat afgehandeld”.

Vragen over maatwerk in rubber?

Heb je vragen over rubberproducten op maat?
Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contact